Modelet e kuzhina
  Made me një ndjenjë të lirisë. Një kombinim ideal i lisi lacquered natyrore dhe përfundoi në ngjyrën e magnolia që tregojnë fuqinë dhe vendosmërinë në një anë dhe të qetë nga ana tjetër.

  Thjeshtësi dhe çmimeve të përballueshme janë një kombinim i madh për kuzhina të rinjtë. Qendra Duke punuar me të ndërtuar-kursimtarëve dhe mbathje të gjerë është një zgjidhje e madhe për një vend të vogël.

  model Modern


Kuzhina janë bërë për të matur. Afati i dorëzimit është e ndryshme për modele të ndryshme të kuzhinave, por shumë rrallë i kalon 45 ditë.

Për të marrë një kuotë për kuzhinë, ai merr dy gjëra: për të sjellë masa e dhomës tuaj ose dërgoni e-mail adresën dhe të zgjidhni një nga modelet më shumë në sallë ekspozite tonë. Në qoftë se ju vendosni që të pranojë ofertën, arhitetkti tanë do të vijnë në hapësirën tuaj në saktësi regjistrimin.

Çmimi i është e rregullueshme. Për të njëjtën hapësirë ​​dhe modelin e njëjtë e kuzhinë ju mund të merrni disa oferta për shkak të çmimeve përcaktohet nga lloji i elementeve që janë të përfshira. Në qoftë se çmimi është i pranueshëm, nuk është gjithmonë një model më të lirë. I bindur se ata do të pranojnë ofertën tonë.

   Katalogu Alples