Модели на кујни
  Направено со чувство на слобода. Идеална комбинација на природен даб и лакирана предна страна во боја на магнолија прикажува сила и одлучност од една страна и нежност од друга страна.

  Едноставност и прифатлива цена се одлична комбинација за кујни за млади. Работен центар со вграден штедач и широк фиокар е одлично решение за мал простор.

  модел Modern


Кујните се изработуваат по мерка. Рокот на испорака е различен за различни модели на кујни, но ретко надминува 45 дена.

За да добиете понуда за кујна, потребни се две работи: да донесете мерки од Вашиот простор односно да ги испратите на електронска пошта и да изберете еден од многуте моделите во нашите изложбени салони. Ако се одлучите да ја прифатите понудата, нашите архитеткти ќе дојдат во вашиот простор на прецизно снимање.

Цената е прилагодлива. За ист простор и ист модел на кујна може да се добијат неколку понуди, бидејќи цената се одредува од типот на елементи кои се вградуваат. Доколку цената е неприфатлива, секогаш постои некој поефтин модел. Убедени дека ќе ја прифатите нашата понуда.

   Каталог за кујните на Alplesкреирано од: dimovski.dusko@gmail.com